OM R Stjerne

VISUEL KOMMUNIKATION

 

Rikke Stjerne Møller

Så langt jeg husker tilbage har jeg tegnet, malet og lavet kreative påfund. I mit voksenliv forsøger jeg at flette denne passion ind i mit professionelle liv og bruger det til at lave visuelle udtryk for virksomheder, så de bliver synlige og får deres helt egen identitet.

De seneste år har jeg erfaret, at mange virksomheder har et behov for en kærlig hånd der kan varetage deres visuelle udtryk, både i det trykte og det digitale medie. Det er dog sjældent rentabelt at have en markedsføringsassistent ansat på fuld tid. Derfor har jeg lavet en løsning hvor man kun betaler for den tid man skal bruge.

UDDANNELSE

Jeg er uddannet Grafisk design teknolog, Social Medie manager, Google certificeret manager og kommende certificeret Emotionel kundetype rådgiver.

REFERENCER

Et lille udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet med: Læsø Forsyning A/S, Nicon, Turisthus Nord, Atrevi, NBE A/S, Hummerens Hus, Living by Tamborg, Espergærde Marine Elektronik, Erhvervs Centrum, Sandmanden, JJ Electrical Consulting Aps., Læsø Færgeselskab mf.

Jeg laver i samarbejde med din virksomhed en skræddersyet visuel strategi, der breder sig som ringe i vandet.

Kontakt R Stjerne

Fru R-Stjerne

R-Stjerne Visuel Kommunikation

 

Reklamebureau

Kappelhavevej 9

9300 Sæby

 

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

C: 37578983

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne