OM R Stjerne- Visuel kommunikation

 

Rikke Stjerne Møller

Så langt jeg husker tilbage har jeg tegnet, malet og lavet kreative påfund. I mit voksenliv bruger jeg denne passion i mit professionelle liv og bruger det til at lave grafiske udtryk for virksomheder, så de bliver synlige og får en sikker identitet der afspejler virksomhedens kvaliteter.

De seneste år har jeg erfaret, at mange virksomheder har et behov for en sikker hånd der kan varetage deres visuelle udtryk, både i det trykte og det digitale medie. Det er dog sjældent rentabelt at have en markedsføringsassistent ansat på fuld tid. Derfor har jeg lavet en løsning hvor man kun betaler for den tid man skal bruge.

Jeg laver i samarbejde med din virksomhed en skræddersyet visuel strategi, der får din virksomhed og dine produkter til at afspejle troværdighed og kvalitet.

Kontakt R Stjerne

UDDANNELSE

Grafisk design teknolog UCN
NPL Coach
Social Medie manager
Google certificeret manager
Kommende certificeret Emotionel kundetype rådgiver

Fru R-Stjerne

R-Stjerne Visuel Kommunikation

 

Reklamebureau

Kappelhavevej 9

9300 Sæby

 

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

C: 37578983

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne