FREELANCE GRAFIKER

– Større frihed også økonomisk

Fordele ved en freelance grafiker.

Gør det, DU er bedst til!

– Ved at bruge mig som din freelance grafiker, så får du tid til det, som du er allerbedst til. Og jeg gør det, som jeg er allerbedst til.

Du kan bruge dine ressourcer og din energi der, hvor dine forretningskompetencer er. Samtidig kan du trygt overlade den visuelle kommunikation til mig.

Fleksibelt

Svinger det med behovet for grafiske opgaver? Med en freelancer grafiker kan du få dem løst når det passer dig. Du undgå faste udgifter til en ekstra ansat, samtidig kan du få løst en opgave hvor som helst, og når som helst. Jeg kan sidde hos dig/eller arbejde hjemmefra. Du behøver altså ikke engang stå op og klæde dig pænt på, vi kan klarer det hele online.

Økonomisk gevinst

Hvad med at outsource dine grafiske opgaver, i stedet for at ansætte en ekstra medarbejder? Jeg bruger kun den fornødne tid der skal til for at løse opgaven. Du sparer tid og penge på transport. Du slipper også for at skulle investere i dyrt computerudstyr og grafiske programmer. Du betaler altså kun for de timer, du skal bruge.

Ingen administration

Når du bruger en freelance grafiker skal du ikke tænke på ansættelseskontrakt, pension, feriepenge, sygedage, barsel eller julegave, (selvom jeg gerne tager imod). Du kan nøjes med at forholde dig til en faktura.

Erfaring

Med mig som freelancer får du et arrangeret, loyalt menneske med mange års erfaring, der er vant til at arbejde med deadlines og jeg strækker mig derfor langt for at få en opgave færdig til tiden. Som freelancer kommer jeg med et nyt perspektiv, og kreative idéer og løsninger på en opgave.

Ene – men aldrig alene

Som freelancer bliver jeg din kontaktperson, og du får derfor altid en nærværende direkte kommunikation. Er der tale om en større opgave, har jeg et netværk af kompetente branchefolk, der kan være med til at løfte enhver opgave.

Hos R Stjerne får du:

 

 • Grafiske designløsninger i høj kvalitet
 • Personlig sparring og rådgivning
 • Design og markedsføring målrettet din målgruppe
 • Over 10 års erhvervserfaring, internt og eksternt i virksomheder
 • Certificeret i Emotionelle Kundetyper®, Socialmedie manager, Google certificeret manager og Grafisk design teknolog.
 • Trykt materiale hos Nordjyske trykkerier

 

Rikke Stjerne

Rikke Stjerne

Grafisk designer/ ejer

Freelance – Samarbejdet foregår således

Som freelanceren kan jeg indgå i et fast samarbejde f.eks. 1-2 dage om ugen eller om måneden, som kan gøre det muligt at forhandle en lidt lavere timepris, hvis der er tale om opgaver over længere tid. Gælder dog ikke special løsninger eller haste opgaver.

Har du en opgave som skal løses, så kontakt mig og vi kan tage en snak om opgaven. Send eventuelt en mail med information og beskrivelse af opgaven til rikke@r-stjerne.dk

Jeg møder gerne op på din virksomhed, så jeg kan danne mig et indtryk af virksomhed, produkter, kundetype mv.

Herefter kan vi afklare timeforbrug, deadline, pris alt efter opgavens indhold.

Når vi er enige om pris og deadline mv. samles alt materiale, tekst, foto, grafik mv. og sendes til mig via We Transfer, mail eller Dropbox. Jeg bekræfter herefter modtagelse.

Herefter starter jeg på opgaven og kommer eventuelt med spørgsmål, foreslag og korrekturgange. Jeg er gerne behjælpelig med at sende opgaver til tryk.

Når opgaven er løst og leveret sender jeg faktura, alt efter om der er aftalt en enkelt opgave eller løbende opgaver. Ved løbende opgaver faktureres pr. måned.

Hos R Stjerne får du:

 

 • Designløsninger i høj kvalitet
 • Personlig sparring og rådgivning
 • Design og markedsføring målrettet din målgruppe
 • Over 10 års erhvervserfaring, internt og eksternt i virksomheder
 • Certificeret i Emotionelle Kundetyper®, Socialmedie manager, Google certificeret manager og Grafisk design teknolog.
 • Trykt materiale hos Nordjyske trykkerier

R-Stjerne Visuel Kommunikation

 

Grafisk design

Kappelhavevej 9

9300 Sæby

 

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

C: 37578983

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne