Freelance grafiker

Få større frihed også økonomisk

Markedsføringsstrategi der virker

Grafiske designløsninger i høj kvalitet

Personlig sparring og rådgivning

Grafisk design og markedsføring målrettet din kundetype

Over 15 års erhvervserfaring, internt og eksternt i virksomheder

Faglige kompetencer: Certificeret i Emotionelle Kundetyper®, Social Media manager, Google certificeret manager og Grafisk design teknolog.

Fordele ved en freelance grafisk designer

For dig der har behov for en grafikers kompetence og ekspertise, men ikke har behovet eller midlerne til at ansætte en på fuld tid.

Gør det, DU er bedst til!

– Ved at bruge mig som din freelance grafiker, får du tid til det, som du er allerbedst til. Og jeg gør det, som jeg er allerbedst til.

Du kan bruge dine ressourcer og din energi der hvor dine forretningskompetencer er. Samtidig kan du trygt overlade den visuelle kommunikation til mig.

Fleksibelt

Svinger det med behovet for grafiske opgaver? Med en freelancer grafiker kan du få dem løst når det passer dig. Du undgår faste udgifter til en ekstra ansat, samtidig kan du få løst en opgave hvor som helst, og når som helst. Jeg kan sidde hos dig/eller arbejde hjemmefra. Du behøver altså ikke engang stå op og klæde dig pænt på, vi kan klarer det hele online.

Økonomisk gevinst

Hvad med at outsource dine grafiske opgaver, i stedet for at ansætte en ekstra medarbejder? Jeg bruger kun den fornødne tid der skal til for at løse opgaven. Du sparer tid og penge på transport. Du slipper også for at skulle investere i dyrt computerudstyr og grafiske programmer. Du behøver heller ikke at bekymre dig om sygdom, barsel, forsikringer mv.

– Du betaler altså kun for de timer, du skal bruge.

Ingen administration

Når du bruger en freelance grafiker skal du ikke tænke på ansættelseskontrakt, pension, feriepenge, sygedage, barsel eller julegave, (selvom jeg gerne tager imod). Du kan nøjes med at forholde dig til en faktura.

Vækst

Ofte bliver jeg brugt som freelance grafiker, i virksomheder der vækster. I det øjeblik virksomheden tager springet fra at være en mindre virksomhed, og går ind i en vækstfase. Her er der brug for en grafikers ekspertise inden for markedsføring, men midler er endnu ikke til at fastansætte, her er løsningen en freelance grafisk designer.

Erfaring

Med mig som freelancer får du et arrangeret, loyalt menneske med mange års erfaring, der er vant til at arbejde med deadlines og jeg strækker mig derfor langt for at få en opgave færdig til tiden. Som freelancer kommer jeg med et nyt perspektiv, og kreative idéer og løsninger på en opgave.

Ene – men aldrig alene

Som freelancer bliver jeg din kontaktperson, og du får derfor altid en nærværende direkte kommunikation. Er der tale om en større opgave, har jeg et netværk af kompetente branchefolk, der kan være med til at løfte enhver opgave. Det kunne være en tekstforfatter, fotograf, eller noget helt tredje.

Hos R Stjerne får du:

Grafiske designløsninger i høj kvalitet

Personlig sparring og rådgivning

Grafisk design og markedsføring målrettet din kundetype

Over 10 års erhvervserfaring, internt og eksternt i virksomheder

Trykt materiale hos Nordjyske trykkerier

Faglige kompetencer: Certificeret i Emotionelle Kundetyper®, Social Medie manager, Google certificeret manager og Grafisk design teknolog.

Rikke Stjerne

Rikke Stjerne

Grafisk designer/ ejer

LEJ EN GRAFISK DESIGNER MED KLIPPEKORT

– Grafisk ekspertise på timebasis

Få grafisk ekspertise på klippekort, til dig der med jævne mellemrum har brug for grafisk assistance. Her får du samme høje grafisk design kvalitet – til rabat pris.

☆ Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet   ☆ Ubrugte klip refunderes ikke   ☆ Gyldighed 1 år

50 time

50 timers klippekort med 

20% RABAT

560,-

pris pr. time ex. moms

Total kr. 28.000 - SPAR 7000,-

20 timer

KUNDERNES FAVORIT

20 timers klippekort med 

15% RABAT

595,-

pris pr. time ex. moms

Total kr. 11.900 - SPAR 2.100,-

10 timer

10 timers klippekort med 

10% RABAT

630,-

pris pr. time ex. moms

Total kr. 6.300 - SPAR 700,-

LEJ EN GRAFIKER

HAR DU BRUG FOR MERE EN 50 TIMER TIL AT FÅ LØST DINE MARKEDSFØRINGSOPGAVER?

Lej en grafiker på kontrakt og spar 25% på  timeprisen. For dig der ofte skal bruge en grafikers kompetencer, men ikke vil ansætte. Du undgår faste udgifter til en ekstra ansat, samtidig kan du få løst en opgave hvor som helst, og når som helst. Undgå administration, fejlansættelse og fejlinvestering.

☆ MINIMUM 50 TIMER   ☆ SPAR 25%

FÅ ET GODT TILBUD

Du er også velkommen til at kontakte mig og få et godt tilbud på en konkret opgave, du skal have løst. KONTAKT

Normal timepris

700,-

pris pr. time ex. moms

Lej en grafisker – timepris – 25%

525,-

pris pr. time ex. moms

Freelance – Samarbejdet foregår således

Som freelanceren kan jeg indgå i et fast samarbejde f.eks. 1-2 dage om ugen eller om måneden, som kan gøre det muligt at forhandle en lavere timepris, hvis der er tale om opgaver over længere tid. (Gælder dog ikke special løsninger eller haste opgaver.)

Har du en opgave som skal løses, så kontakt mig og vi kan tage en snak om opgaven. Send eventuelt en mail med information og beskrivelse af opgaven til rikke@r-stjerne.dk

Jeg møder gerne op på din virksomhed, så jeg kan danne mig et indtryk af virksomhed, produkter, kundetype mv. I første omgang er det ligesom en alm. ansættelsessamtale, hvor vi ser hinanden an.

Herefter kan vi afklare alt det praktiske – timeforbrug, deadline, pris alt efter opgavens indhold.

Jeg møder enten op i virksomheden, eller arbejder hjemmefra, alt efter aftale. Jeg har de programmer mv. der skal til for at løse grafiske opgaver.

Herefter starter jeg på opgaven og kommer eventuelt med spørgsmål, forslag og korrekturgange. Jeg er gerne behjælpelig med at sende opgaver til tryk.

Når opgaven er løst og leveret sender jeg faktura, alt efter om der er aftalt en enkelt opgave eller løbende opgaver. Ved løbende opgaver faktureres pr. måned.

Hos R Stjerne får du:

  • Designløsninger i høj kvalitet
  • Personlig sparring og rådgivning
  • Design og markedsføring målrettet din målgruppe
  • Over 15 års erhvervserfaring, internt og eksternt i virksomheder
  • Certificeret i Emotionelle Kundetyper®, Social Medie manager, Google certificeret manager og Grafisk design teknolog.
  • Trykt materiale hos Nordjyske trykkerier

R Stjerne - Grafisk design

 

Grafisk design Nordjylland

Grafiker - Sæby - Frederikshavn - Læsø

 

Rikke Stjerne

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

 

C: 40615822

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne