GRAFISK DESIGN – DER BLIVER SET OG HUSKET!

R Stjerne – Din lokale grafiker Nordjylland, Sæby, Frederikshavn og Læsø.

R Stjerne holder til, mellem de to nordjyske byer Frederikshavn og Sæby, på Frederikshavnsvej 128. Af og til er R Stjerne også at finde på Læsø, hvor virksomheden drives fra Østerbyvejen 63.

Kontakt R Stjerne, hvis du ønsker sparring om din virksomheds visuel kommunikation, grafiske opgaver, markedsføring eller andre kreative projekter.

Det koster ikke noget at spørge… Jeg kommer gerne forbi din virksomhed, eller jeg kan byde på en kop kaffe. Ring eller skriv gerne i forvejen og book en tid.

Er du ny kunde er du altid velkommen til at booke en 30 minutters møde. Mødet er gratis og helt uforpligtende, her kan vi afklarer om R Stjerne er den rette samarbejdspartner for dig.

R Stjerne – Grafisk design

Grafiker Nordjylland, Frederikshavn – Sæby

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

tlf: 2182 9972

Cvr. nr. 37578983

Grafiker Læsø

Østerbyvejen 63

9940 Læsø

tlf: 2182 9972

 

R Stjerne - Visuel Kommunikation

Visuel Kommunikation, grafisk design, illustration, markedsføring

R Stjerne - Visuel Kommunikation

Grafisk design, illustration, Ideudvikling

Eksempler på kunder:

+ 15 år med grafisk design og kreativitet

 

R Stjerne udfører opgaver for en lang række af kunder. Fra design af identitet hos iværksættere til freelance opgaver for større veletablerede virksomheder.

 

KUNDE UDTALELSER

I processen med at starte mit firma op, kom jeg til en meget vigtig del, nemlig mit logo. Jeg havde en idé om, at jeg ville have et logo der skulle skille sig ud, men som samtidig var meget enkelt. Mere vidste jeg ikke…
 
 
Rikke forstod ret hurtigt mine idéer, selv om de var tydligere i mit hovede, – end i mine ord. Slutresultatet har lagt oversteget min fantasi. Der hvor vi endte, var ikke i mine tanker inden vi gik i gang. Det er dét en kreativ proces kan, og jeg elsker den udvikling hvor jeg kan mærke, at den ikke helt rammer plet, og så lige pludselig …..Bang.. så er den der… så føles det helt rigtigt i maven… Jeg er meget taknemmelig og stolt af mit smukke logo…tak!
 
 
Det overblik som Rikke besidder, var en stor hjælp for mig, Jeg var aldrig i tvivl om hvor vi var i processen, og hvor vi var på vej hen.
Jeg har haft kæmpe glæde af Rikkes faglighed. Hendes viden om Emotionelle Kundetyper, har været utrolig givtigt for mig, og har hjulpet mig meget, både ift farver, ordvalg og tekst.
Rikke har stor tålmodighed, og hun er lynhurtig til at give svar retur, og så har hun en ro over sig, som heldigvis smitter.
 
Jeg er ny som selvstændig, og Rikke er god at sparre med, omkring den spænding og usikkerhed der kan være forbundet med at stå på egne ben.
 
Jeg har været utrolig glad for samabejdet med Rikke, og hun får naturligvis min varmeste anbefaling. Jeg vil til enhver tid søge hjælp hos Rikke igen.
Kathrine Rasmussen

Ejer, FysMobile

R Stjerne - Grafisk design

 

Grafisk design Nordjylland

Grafiker - Sæby - Frederikshavn - Læsø

 

Rikke Stjerne

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

 

C: 40615822

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne