Hos R Stjerne får du:

Visuel identitet der virker

Grafiske designløsninger i høj kvalitet

Personlig sparring og rådgivning

Grafisk design og markedsføring målrettet din kundetype

Over 15 års erhvervserfaring, internt og eksternt i virksomheder

Faglige kompetencer:  Grafisk design teknolog, Social Media manager, Google certificeret manager og Certificeret i Emotionelle Kundetyper®

Visuel identitet, corporate identity, virksomheds ID eller grafisk identitet.

Ja, du bestemmer selv hvad du vil kalde det.

Stor eller lille virksomhed – det er ligemeget, en visuel identitet er vigtig for enhver virksomhed der vil fremstå professionel og troværdig. R Stjerne har mange års erfaring med udvikling af visuel identitet og branding, så I kan trygt lægge opgaven med jeres nye design i mine hænder.

Visuel identitet er et samlet visuelt billede af en virksomheds design-elementer: logo, typografier, farver, supergrafik, billeder/foto, hjemmeside mv. Det giver et sammenhængende billede af, hvordan en virksomhed kommer til at fremstå professionelt og gennemført, så du kan differentiere dig fra dine konkurrenter. Med den rette identitet, benyttes de virkemidler der skal til for, at skabe opmærksomhed hos din kundetype.

Når der skal udarbejdes en visuel identitet, arbejder R Stjerne ud fra Emotionelle Kundetyper® metoden. Det sikrer et stærkt fundament, der er med til at skabe vækst og loyale kunder.

Emotionelle Kundetyper er en forskningsbaseret metode, der opdeler kunder i fire segmenter. Når kunder køber er kun 10 % af beslutningen taget ud fra en bevidst beslutning. Forskning viser at de resterende 90% er taget ud fra en ubevidste beslutning. Emotionelle kundetyper metoden arbejder ud fra 4 grundlæggende segmenter med hver deres responssystemer, som fremkaldes i en købsproces. Fundamentet for at kunne sælge mere og få flere loyale kunder er derfor, at forså hvilket responssystem, der aktiveres når en kunden køber. Når R Stjerne udarbejder visuel identitet, er det ud fra Emotionelle Kundetyper metoden.

Se priser for logo, visuel identite mv.

En visuel identitet kan blandt andet indeholde:

LOGO DESIGN

Et godt logo skaber genkendelse og udtrykker din virksomheds historie, og identitet i et enkelt grafisk element.

Logoet skal understøtte virksomhedens visioner og være enkelt og troværdigt, da det i mange tilfælde er det første, dine kunder ser. Jeg vælger farver, fonte og grafiske elementer meget nøje, hver gang jeg udarbejder et design til et nyt logo.

Logoet kan vises i farver, sort / hvid og negativ.

 

DESIGN MANUAL

En designmanual er en stor hjælp. Designmanualen vejleder i brugen af design og identitet, og fungerer som brugermanual for den visuelle identitet.
Designmanualen beskriver i detaljer, hvordan logo, typografi, farver, billeder/foto m.m. anvendes. Herved sikrer du, at din visuelle identitet altid er ensartet på tværs af din markedsføring.
R Stjerne har stor erfaring i at udvikle gennemarbejdede designløsninger i høj kvalitet, samt anvendelige designmanualer til visuelle identiteter.

 

TYPOGRAFI

For at få det mest optimale ud af en ny visuel identitet, er det vigtigt at være konsekvent. Det gælder også når det kommer til typografi.

Jeg finder en eller flere typografier som bruges i den grafiske kommunikation og viser hvordan typografien bruges. Typografierne bruges konsekvent, og sammen med de andre grafiske elementer udgør det en sammenhængende kommunikation.

ILLUSTRATION

En illustration kan forenkle og styrke dit budskab. Illustration er desuden et vigtigt og stærkt grafisk værktøj. Ved hjælp af farver, stil og grafiske udtryk understøttes dit koncept og budskab, så det giver troværdighed og karakter til dit brand.

FARVER

Når der arbejdes med visuel identitet angiver jeg primære identitetsbærende farver. Herudover introduceres en række sekundære farver, der kan bruges til at gøre den grafiske kommunikation mere levende.

Farverne kan også bruges i et større spektrum, såsom i indretning, infografik og påklædning.

 

FOTO

Foto er en vigtig del af en visuel identitet, og alt efter kundetype er der enkelte virkemidler der skal tages højde for. Farver, former, toner og motiver. R Stjerne er behjælpelig med at finde frem til de rigtig fotos, eller til den helt rigtige fotograf.

 

TILFREDSE KUNDER

Alle er enige om, at tilfredse og loyale kunder er afgørende for forretningen,
men der opstår igen og igen tvivl om, hvordan markedsføringen rammer bedst.

I en travl hverdag kan der gå timer med valgmuligheder, spørgsmål og rundbordssnak,
og alligevel ender marketing ofte med at eksekvere på usikkert grundlag …

 

Lyder det bekendt?  Skal det validerede beslutningsværktøj Emotionelle Kundetyper® spare din virksomheden fra dyrebar tid fra dag 1.

Emotionelle Kundetyper® er udviklet i Danmark af Institut For Kundetyper og videnskabeligt funderet i analyse af 1400 internationale brands og 1600 danske cases fra vidt forskellige brancher.

 Kontakt R Stjerne. 

Design af visuel identitet – Samarbejdet foregår således

Når R Stjerne designer en visuel identitet, får du en personlig og nærværende samarbejdspartner. Jeg sørger for at alle løse ender bliver samlet, lige fra opstartsmødet til din Visuelle identitet er færdig.

Design forløbet foregår således:

  • Opstartsmøde hvor vi snakker indhold, struktur og design. Jeg møder gerne personligt op i din virksomhed, på den måde er det nemt for mig at danne mig et indtryk af den virksomhed jeg skal designe til.
  • Jeg udarbejder et udkast og sender til dig.
  • Designoplægget tilrettes efter dine ønsker.
  • Når designet er godkendt, går jeg i gang med at opbygge/implementerer din visuelle identitet, eller filer udleveres hvis du selv vil stå for implementeringen.
  • Jeg er gerne behjælpelig med at sende materialet til tryk, eller du kan modtage trykklare filer på mail eller via We Transfer og selv stå for tryk.

Har du brug for hjælp til tekster eller billeder? R Stjerne samarbejder med dygtige eksperter inden for foto, tekst, oversættelse, SEO mv. så du altid får den bedste løsning tilpasset din virksomhed.

Rikke stjerne

Rikke stjerne

Grafisk designer

 

R Stjerne - Grafisk design

 

Grafisk design Nordjylland

Grafiker - Sæby - Frederikshavn - Læsø

 

Rikke Stjerne

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

 

C: 40615822

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne