Få en professionel hjemmeside

Der er mange faldgruber når en virksomhed skal have ny hjemmeside.

Med en professionel hjemmeside er der tænkt over alle elementer lige fra struktur, hjemmeside design, farver, former, indhold, kommunikation, brugervenlighed, målgruppe mv.

Med disse ting opfyldt, får du loyale kunder gennem din hjemmeside og fastholder dem.

webbureau frederikshavn

Professionel og lokal webbureau i frederikshavn

Din hjemmeside er dit firmas kendetegn udadtil. Det er derfor vigtigt at få lavet en professionel hjemmeside, der er enkel og overskuelig, og som har en struktur dine kunder nemt kan finde rundt i.

Hjemmesider i WordPress

R Stjerne laver hjemmesider i WordPress, som er det mest anvendte CMS system i verden. Systemet er nemt og enkelt at arbejde i, og giver nogle flotte sider med uendelige muligheder for tilpasninger og ekstramoduler. Hjemmesiden kan udvides løbende, så du kan starte med en mindre side og udvide når behovet opstår. Alle websites er 100% ejet af dig efter oprettelsen. R Stjerne tilbyder gerne at holde websites opdateret, eller underviser ejer og medarbejdere i hvordan det gøres.

Undgå at miste dine kunder

R Stjerne laver professionelle hjemmesider med høj fokus på brugervenlighed, struktur og ikke mindst kundetype. Det visuelle udtryk på hjemmesiden, skal afspejle virksomheden på en enkel og indlysende måde, der med enkle virkemidler rammer din kundetype og fastholder dem.

Herunder ses et udpluk af hjemmesider, R Stjerne har designet.

En professionel hjemmeside hos R Stjerne er inkluderet:

 • Uforpligtende intromøde
 • 1 forside – 3 undersider (der kan altid tilkøbes flere sider)
 • Design tilpasset din virksomhed
 • Brugervenlig hjemmeside
 • 100% ejerskab
 • Ingen skjulte bindinger
 • Opsætning i verdens mest anvendte CMS system
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Kontaktformular
 • Opsætning af SSL
 • Opsætning af lovpligtigt Cookie banner
 • Opsætning af SEO modul
 • Backup ved overdragelse
 • Læringsvideo – Hvordan du vedligeholder din hjemmeside.
 • 2 Korrekturgange 

KOMPLET HJEMMESIDE

indklussiv ovenstående

Fra. 8.500,- ex. moms.

Tilkøb:

 • Grafiske elementer tilpasset din hjemmeside
 • Serviceaftale
 • Tekst (ønsker du en professionel tekstforfatter)
 • Foto

KUNDECASES

Erhvervs Centrum havde brug for, at få fornyet sin hjemmeside. Efter et par møder hvor ønsker, muligheder og forventninger, grundigt blev vendt. Blev der udarbejdet et enkelt og overskueligt design, hvor det er muligt at se virksomhedens mange referencer og udvalg af produkter. Virksomheden har fået en hjemmeside, med en moderne udtryksform og struktur.

grafisk design annonce af R Stjerne

Svenske Atrevi var en nystartet virksomhed, der der ønskede at komme godt fra start, og vægtede derfor en  hjemmeside med et professionelt og gennemtænkt design. Grundet de store afstande, foregik al kommunikation og telefon eller mail.

Klinik for fodpleje & fysiurgisk gennemgik et generationsskifte, hvor fornyelse af hjemmesiden var en af de nye tiltag. Her blev afholdt et møde hvor muligheder og ønsker blev drøftet. Her var det vigtigt at den nye hjemmeside, kunne “tale” sammen med virksomhedens booking system. Resultatet blev en lys, venlig og overskuelig hjemmeside, der grundigt beskriver diverse behandlingsformer.

grafisk design annonce af R Stjerne

Hjemmeside design – Samarbejdet foregår således

Når webbureau R Stjerne designer hjemmesider, får du en personlig og nærværende samarbejdspartner. Jeg sørger for at alle løse ender bliver samlet, lige fra opstartsmødet til din hjemmeside er online.

Forløbet foregår således:

 • Opstartsmøde hvor vi snakker indhold, struktur og design. Jeg møder gerne personligt op i din virksomhed, på den måde er det nemt for mig, at danne mig et indtryk af den virksomhed jeg skal designe til
 • Jeg udarbejder et udkast til hjemmeside design og sender til dig
 • Designoplægget tilrettes efter dine ønsker
 • Når designet er godkendt, går jeg igang med at opbygge din hjemmeside
 • Den færdige hjemmeside leveres efter aftale, og der laves backup
 • Du bliver tilsendt en læringsvideo, der viser hvordan du retter tekst mv. samt holder din side opdateret. Du kan også vælge at lade mig stå for det praktiske og lave en serviceaftale, hvis du ønsker det

Har du brug for hjælp til tekster eller billeder? R Stjerne samarbejder med dygtige eksperter inden for foto, tekst, oversættelse, SEO mv. så du altid får den bedste løsning tilpasset din virksomhed.

Hos R Stjerne får du:

Grafiske designløsninger i høj kvalitet

Personlig sparring og rådgivning

Grafisk design og markedsføring målrettet din kundetype

Over 10 års erhvervserfaring, internt og eksternt i virksomheder

Trykt materiale hos Nordjyske trykkerier

Faglige kompetencer: Certificeret i Emotionelle Kundetyper®, Social Media manager, Google certificeret manager og Grafisk design teknolog.

Kunde udtalelser

Læsø Erhvervs- & Iværksætter Centrum og Læsø GrafikProduktion

Jeg har gennem min virksomhed Læsø Grafik, og gennem samarbejder på flere områder inden for den grafiske branche med R Stjerne, gennem flere år kendt til Rikke Stjernes brede palet af nytænkende ideer med, og om nytænkning af farver og udtryksmåder inden for den grafiske branche. Dette samarbejde har mest gjort sig gældende for min del, som leverandør til R Stjerne af tryksager og forskellige former for facadeskilte og autodekoration, samt tillige tryk af en spændende serie A-3 posters med spændende og let genkendelige motiver fra flere nordjyske byer.

Som sådan, og på denne måde har jeg jo ikke kunnet undgå se de mange spændende forskelligheder og nye ideer, der springer frem af Rikke Stjernes grafiske hænder!

Ny professionel hjemmeside

Jeg var derfor slet ikke i tvivl om, da jeg for knapt et par år siden tog mig sammen til at opgradere min egen meget forældede hjemmeside, at det var en opgave jeg trygt kunne overlade til Rikke Stjerne! Vi holdt et par møder om, hvad Rikke skulle bruge af værktøjer fra min side leveret til opgaven, og jeg kan kun udtrykke min store tilfredshed med resultatet af www.erhvervs-centrum.dk`s nuværende udtryksform.

Segmenteringen

Der er kommet orden i segmenteringen i fanerne, til glæde og gavn for den oplysningssøgende på siden, og de forskellige faner i den arkitektoniske opstilling af min nye hjemmeside, overlader efter min egen mening ingen ubesvarede tvivlsspørgsmål til den besøgende gæst på hjemmesiden!

Flot arbejde og godt gået, Tak for det!
Så jeg kan kun anbefale at ta’ en snak med Rikke Stjerne om din nye hjemmeside, eller om opgradering af din eksisterende side.

Med venlig hilsen
Læsø Erhvervs- & Iværksætter Centrum og Læsø GrafikProduktion
Erik Boye Larsen

Klinik for fodpleje og fysiurgisk massage

Jeg har brugt Rikke Stjerne til at lave min hjemmeside og skilte til butiksfacade og ved parkeringsplads.

Rikke har mine allervarmeste anbefalinger. Hun er behagelig, rolig og særdeles punktlig. Hun kommer altid til tiden og overholder vores aftaler. Samarbejdet har været en sand fornøjelse hele vejen igennem. Rikke tjekker efter og sørger for at holde styr på alle de små finurlige detaljer. Samtidig forklarer hun de tekniske ting, så de er til at forstå for enhver uden teknisk indsigt.

Gode idéer og kreative løsninger

Rikke er hurtig til at melde tilbage med gode idéer og kreative løsninger. Hun sidder altid klar på mail og telefon, og hun er hurtig til at besvare de mange spørgsmål, der opstår i løbet af processen. Hun tager sig god tid til at lytte og forstå kundens individuelle behov og går engageret, dedikeret og professionelt til opgaven. Rikke har været dygtig til at finde super gode og kreative løsninger, der passer til mine behov.

Hun er hjælpsom, effektiv, pligtopfyldende, flittig og tålmodig. Hun leverer gennemarbejdede resultater, og hun er først tilfreds, når kunden er tilfreds. Jeg har følt mig helt tryg ved at overlade opgaverne i Rikkes hænder, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg er helt sikker på, at jeg vil bruge Rikke igen, når jeg har nye opgaver.

Med venlig hilsen

Jeanette vilsen
Klinik for fodpleje og fysiurgisk massage
Vesterø Havnegade 69
9940 Læsø
Mobil tlf. 23 34 98 99

R Stjerne - Grafisk design

 

Grafisk design Nordjylland

Grafiker - Sæby - Frederikshavn - Læsø

Rikke Stjerne

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

 

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

C: 40615822

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne