Få en professionel hjemmeside

Der er mange faldgruber når en virksomhed skal have ny hjemmeside.

Med en professionel hjemmeside er der tænkt over alle elementer lige fra brugervenlighed, hjemmeside design, farver, former, indhold, kommunikation, struktur, målgruppe mv.

Med disse ting opfyldt, får du loyale kunder gennem din hjemmeside og fastholder dem.

Professionelt og lokalt webbureau i Frederikshavn, Sæby og Læsø

Din hjemmeside er dit firmas kendetegn udadtil. Det er derfor vigtigt at få lavet en professionel hjemmeside, der er enkel og overskuelig, og som har en struktur dine kunder nemt kan finde rundt i.

Hjemmesider i WordPress

Når du får lavet en hjemmeside hos R Stjerne, får du en komplet køreklar hjemmeside. Hjemmesiden er lavet i WordPress, som er det mest anvendte CMS system i verden. Systemet er nemt og enkelt at arbejde i, og giver nogle flotte sider med uendelige muligheder for tilpasninger og ekstramoduler. Hjemmesiden kan udvides løbende, så du kan starte med en mindre side og udvide når behovet opstår. Alle websites er 100% ejet af dig efter oprettelsen. R Stjerne tilbyder gerne at holde websites opdateret, eller underviser ejer og medarbejdere i hvordan det gøres.

Undgå at miste dine kunder

R Stjerne laver professionelle hjemmesider med høj fokus på brugervenlighed, struktur og ikke mindst kundetype. Det visuelle udtryk på hjemmesiden, skal afspejle virksomheden på en enkel og indlysende måde, der med enkle virkemidler rammer din kundetype og fastholder dem.

Har du brug for et lokalt webbureau i Frederikshavn, Sæby eller Læsø – Så kontakt R Stjerne.

– Herunder ses et udpluk af hjemmesider, R Stjerne har designet.

 

KONTAKT mig hvis du ønsker et helt uforpligtende tilbud på en ny hjemmeside. Se priseksempler på hjemesider

KUNDECASES

Nils Møller keramiker og ejer af Sæby Porcelæn. Nils havde et ønske om at forbedre hans online tilstedeværelse, og fik i den forbindelse ny hjemmeside. Hjemmesiden fungere som et online galleri, og giver et god indblik i den verden af former og farver, som Nils arbejder med. R Stjerne har taget billeder og designet hjemmesiden, der er meget enkel og brugervenlig, for at give plads til de flotte former og farver som keramikken har.

grafisk design annonce af R Stjerne

Nordjysk virksomhed der yder lån til udviklingsprojekter i det nordjyske.

R Stjerne har lavet visuel identitet, hvor der først blev udformet et karakteristisk logo der beskrive den lokalforankrede virksomhed. Efterfølgende brevpapir samt design og opsætning at hjemmeside.

Et enkelt og strømlinet design, der passer til en professionel virksomhed.

Klinik for fodpleje & fysiurgisk gennemgik et generationsskifte, hvor fornyelse af hjemmesiden var en af de nye tiltag. Her blev afholdt et møde hvor muligheder og ønsker blev drøftet. Her var det vigtigt at den nye hjemmeside, kunne “tale” sammen med virksomhedens booking system. Resultatet blev en lys, venlig og overskuelig hjemmeside, der grundigt beskriver diverse behandlingsformer.

Kunden havde brug for en sparringspartner der var lokal, derfor faldt valget på R Stjerne -Webbureau Frederikshavn, Sæby og Læsø.

grafisk design annonce af R Stjerne

Hos “fiskerkonen” vil man gerne nå ud til forbrugerne og oplyse omkring det danske fiskeri. Hjemmesiden fungere som en blog, med både oplysninger omkring fiskeriet og en blog om mad, hvor “fiskerkonen” laver retter med frisk dansk fanget fisk.

Webbureau Frederikshavn – Samarbejdet foregår således

 

Når webbureau R Stjerne designer hjemmesider, får du en personlig og nærværende samarbejdspartner. Jeg sørger for at alle løse ender bliver samlet, lige fra opstartsmødet til din hjemmeside er online.

Ønsker du en lokal samarbejdspartner, når du skal have ny hjemmeside, så kontakt R Stjerne – Webbureau Frederikshavn, Sæby og Læsø.

 

Forløbet foregår således:

 • Opstartsmøde hvor vi snakker indhold, struktur og design. Jeg møder gerne personligt op i din virksomhed, på den måde er det nemt for mig, at danne mig et indtryk af den virksomhed jeg skal designe til
 • Her taler vi om, hvordan du ønsker at sælge dit produkt/services og hvilke kundetype du gerne vil ramme. Jeres krav og forventninger til en ny hjemmeside
 • Jeg rådgiver i hvad der er mest hensynsfuldt for jeres virksomhed. Vi snakker brugervenlighed, og hvad der giver jeres kunder det bedste brugs flow.
 • Du sender tekst, foto, logo mv. der skal bruges til opgaven via mail, Dropbox eller We Transfer. Eller jeg er behjælpelig med billeder, og laver illustrationer der giver dit grafiske materiale karakter. (Illustration og foto er tilkøb eller se UDVIDET)
 • Jeg udarbejder et udkast til hjemmeside design og sender til dig
 • Designoplægget tilrettes efter dine ønsker
 • Når designet er godkendt, går jeg igang med at opbygge din hjemmeside
 • Når setuppet på hjemmesiden er på plads, laves det tekniske færdigt, SEO modul bliver udfyldt. Siden er nu klar til at lancere.
 • Den færdige hjemmeside leveres efter aftale, og der laves backup
 • Der er TILFREDSHEDSGARANTI på hjemmesider hos R Stjerne. Viser det sig, at du ikke er tilfreds med det udarbejdede layout, har du altid mulighed for, at få lavet designet om inden det bliver lanceret.
 • Du bliver tilsendt en læringsvideo, der viser hvordan du retter tekst mv. samt holder din side opdateret. Du kan også vælge at lade mig stå for det praktiske og lave en serviceaftale, hvis du ønsker det

Har du brug for hjælp til tekster eller billeder? R Stjerne samarbejder med dygtige eksperter inden for foto, tekst, oversættelse, SEO mv. så du altid får den bedste løsning tilpasset din virksomhed.

 

Hos R Stjerne får du:

Grafiske designløsninger i høj kvalitet

Personlig sparring og rådgivning

Grafisk design og markedsføring målrettet din kundetype

Over 10 års erhvervserfaring, internt og eksternt i virksomheder

Trykt materiale hos Nordjyske trykkerier

Faglige kompetencer: Certificeret i Emotionelle Kundetyper®, Social Media manager, Google certificeret manager og Grafisk design teknolog.

Hvad siger kunderne?

Læsø Erhvervs- & Iværksætter Centrum og Læsø GrafikProduktion

Jeg har gennem min virksomhed Læsø Grafik, og gennem samarbejder på flere områder inden for den grafiske branche med R Stjerne, gennem flere år kendt til Rikke Stjernes brede palet af nytænkende ideer med, og om nytænkning af farver og udtryksmåder inden for den grafiske branche. Dette samarbejde har mest gjort sig gældende for min del, som leverandør til R Stjerne af tryksager og forskellige former for facadeskilte og autodekoration, samt tillige tryk af en spændende serie A-3 posters med spændende og let genkendelige motiver fra flere nordjyske byer.

Som sådan, og på denne måde har jeg jo ikke kunnet undgå se de mange spændende forskelligheder og nye ideer, der springer frem af Rikke Stjernes grafiske hænder!

Ny professionel hjemmeside

Jeg var derfor slet ikke i tvivl om, da jeg for knapt et par år siden tog mig sammen til at opgradere min egen meget forældede hjemmeside, at det var en opgave jeg trygt kunne overlade til Rikke Stjerne! Vi holdt et par møder om, hvad Rikke skulle bruge af værktøjer fra min side leveret til opgaven, og jeg kan kun udtrykke min store tilfredshed med resultatet af www.erhvervs-centrum.dk`s nuværende udtryksform.

Segmenteringen

Der er kommet orden i segmenteringen i fanerne, til glæde og gavn for den oplysningssøgende på siden, og de forskellige faner i den arkitektoniske opstilling af min nye hjemmeside, overlader efter min egen mening ingen ubesvarede tvivlsspørgsmål til den besøgende gæst på hjemmesiden!

Flot arbejde og godt gået, Tak for det!
Så jeg kan kun anbefale at ta’ en snak med Rikke Stjerne om din nye hjemmeside, eller om opgradering af din eksisterende side.

Med venlig hilsen
Læsø Erhvervs- & Iværksætter Centrum og Læsø GrafikProduktion
Erik Boye Larsen

Klinik for fodpleje og fysiurgisk massage

Jeg har brugt Rikke Stjerne til at lave min hjemmeside og skilte til butiksfacade og ved parkeringsplads.

Rikke har mine allervarmeste anbefalinger. Hun er behagelig, rolig og særdeles punktlig. Hun kommer altid til tiden og overholder vores aftaler. Samarbejdet har været en sand fornøjelse hele vejen igennem. Rikke tjekker efter og sørger for at holde styr på alle de små finurlige detaljer. Samtidig forklarer hun de tekniske ting, så de er til at forstå for enhver uden teknisk indsigt.

Gode idéer og kreative løsninger

Rikke er hurtig til at melde tilbage med gode idéer og kreative løsninger. Hun sidder altid klar på mail og telefon, og hun er hurtig til at besvare de mange spørgsmål, der opstår i løbet af processen. Hun tager sig god tid til at lytte og forstå kundens individuelle behov og går engageret, dedikeret og professionelt til opgaven. Rikke har været dygtig til at finde super gode og kreative løsninger, der passer til mine behov.

Hun er hjælpsom, effektiv, pligtopfyldende, flittig og tålmodig. Hun leverer gennemarbejdede resultater, og hun er først tilfreds, når kunden er tilfreds. Jeg har følt mig helt tryg ved at overlade opgaverne i Rikkes hænder, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg er helt sikker på, at jeg vil bruge Rikke igen, når jeg har nye opgaver.

Med venlig hilsen

Jeanette vilsen
Klinik for fodpleje og fysiurgisk massage
Vesterø Havnegade 69
9940 Læsø
Mobil tlf. 23 34 98 99

R Stjerne - Grafisk design

 

Grafisk design Nordjylland

Grafiker - Sæby - Frederikshavn - Læsø

 

Rikke Stjerne

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

 

C: 40615822

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne