Referencer R Stjerne

Her er et udpluk af virksomheder, som R Stjerne har haft fornøjelsen at løse opgaver for. Opgaverne spænder mellem logo design, skilte design, grafisk design, visuel identitet, design opgaver, hjemmesider og rådgivning.

Har du også en opgave, R Stjerne kan hjælpe med, så kontakt mig gerne til en uforpligtende snak. KONTAKT

Du kan se R Stjernes referencer her:

Strandby fiskerihavn

Redesign af logo samt brevpapir

Turisthus Nord

Flyer – Guidede ture, Sæby, Frederiskhavn, Skagen

Espergærde Marineelektronic

Logo design

Plakater

Plakat design, se mere

Living by Tamborg

Logo design

Erhvervs-centrum

Web design

JJ Electrical Consulting

Rådgivning, brochure

Kræftens Bekæmpelse Læsø

Flyer

Læsø Færgeselskab A/S

Brochure – flyer

Design opgaver

Læsø Kommune

Ide og design af byskilte

Læsø kommune

Ide og design orienteringsskilte

Læsø kommune

Ide og design ved Royalt besøg, Læsø

Eksempler på kunder:

Kunde udtalelser

Jeg har gennem min virksomhed Læsø Grafik, og gennem samarbejder på flere områder inden for den grafiske branche med R Stjerne, gennem flere år kendt til Rikke Stjernes brede palet af nytænkende ideer med, og om nytænkning af farver og udtryksmåder inden for den grafiske branche. Dette samarbejde har mest gjort sig gældende for min del, som leverandør til R Stjerne af tryksager og forskellige former for facadeskilte og autodekoration, samt tillige tryk af en spændende serie A-3 posters med spændende og let genkendelige motiver fra flere nordjyske byer.

Som sådan, og på denne måde har jeg jo ikke kunnet undgå se de mange spændende forskelligheder og nye ideer, der springer frem af Rikke Stjernes grafiske hænder!

Jeg var derfor slet ikke i tvivl om, da jeg for knapt et par år siden tog mig sammen til at opgradere min egen meget forældede hjemmeside, at det var en opgave jeg trygt kunne overlade til Rikke Stjerne! Vi holdt et par møder om, hvad Rikke skulle bruge af værktøjer fra min side leveret til opgaven, og jeg kan kun udtrykke min store tilfredshed med resultatet af www.erhvervs-centrum.dk`s nuværende udtryksform.
Der er kommet orden i segmenteringen i fanerne, til glæde og gavn for den oplysningssøgende på siden, og de forskellige faner i den arkitektoniske opstilling af min nye hjemmeside, overlader efter min egen mening ingen ubesvarede tvivlsspørgsmål til den besøgende gæst på hjemmesiden!

Flot arbejde og godt gået, Tak for det!
Så jeg kan kun anbefale at ta’ en snak med Rikke Stjerne om din nye hjemmeside, eller om opgradering af din eksisterende side.

Med venlig hilsen
Læsø Erhvervs- & Iværksætter Centrum og Læsø GrafikProduktion
Erik Boye Larsen

Kunde udtalelser

processen med at starte mit firma op, kom jeg til en meget vigtig del, nemlig mit logo. Jeg havde en idé om, at jeg ville have et logo der skulle skille sig ud, men som samtidig var meget enkelt. Mere vidste jeg ikke…
Rikke forstod ret hurtigt mine idéer, selv om de var tydligere i mit hovede..end i mine ord. Slutresultatet har lagt oversteget min fantasi. Der hvor vi endte, var ikke i mine tanker inden vi gik i gang. Det er dét en kreativ proces kan, og jeg elsker den udvikling hvor jeg kan mærke, at den ikke helt rammer plet, og så lige pludselig …..Bang.. så er den der… så føles det helt rigtigt i maven… Jeg er meget taknemmelig og stolt af mit smukke logo…tak!
Det overblik som Rikke besidder, var en stor hjælp for mig, Jeg var aldrig i tvivl om hvor vi var i processen, og hvor vi var på vej hen.
Jeg har haft kæmpe glæde af Rikkes faglighed. Hendes viden om Emotionelle Kundetyper, har været utrolig givtigt for mig, og har hjulpet mig meget, både ift farver, ordvalg og tekst.
Rikke har stor tålmodighed, og hun er lynhurtig til at give svar retur, og så har hun en ro over sig, som heldigvis smitter.
Jeg er ny som selvstændig, og Rikke er god at sparre med, omkring den spænding og usikkerhed der kan være forbundet med at stå på egne ben.
Jeg har været utrolig glad for samabejdet med Rikke, og hun får naturligvis min varmeste anbefaling. Jeg vil til enhver tid søge hjælp hos Rikke igen.
Kathrine Rasmussen

Ejer, FysMobile

R Stjerne - Grafisk design

 

Grafisk design Nordjylland

Grafiker - Sæby - Frederikshavn - Læsø

 

Rikke Stjerne

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

 

C: 40615822

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne