REFERENCER

 

R Stjerne har udført opgaver for en lang række af kunder. Fra design af identitet hos iværksættere til freelance opgaver for større veletablerede virksomheder. Opgaverne spænder vidt mellem logo design, skilte design, grafisk design, visuel identitet, design opgaver, hjemmesider, rådgivning og udvikling af branding strategi.

Har du også en opgave, R Stjerne kan hjælpe med, så kontakt mig gerne til en uforpligtende snak. KONTAKT

Vi samarbejder med forskellige trykkerier og hjælper dig med at finde den rigtige løsning. Vil du hellere selv stå for produktion, leverer jeg trykklare filer til dig.

Du kan se et udpluk af R Stjerne´s referencer her:

Hjemmeside

Visuel identitet samt hjemmeside

 

Atrevi arbejder med udvikling af medarbejdere og ledelse, og er derfor i god tråd med den dynamiske form logoet har fået. Farverne er valgt ud fra at formen samtidig skal virke rolig og afbalanceret, et naturligt element, som en bølge eller et vindpust gennem blade. Hjemmesiden er holdt i samme rolige toner

Grafisk design

Annonce – containerbanner – hjemmeside design

Annonce til avisen Nordjyske for byggeprojektet “Lille Skagen”. R Stjerne har lavet annoncer, skilte, samt layout forslag til hjemmeside for Lille Skagen.

Her er det avis annonce der blev bragt i Nordjyske, hen mod et åbent hus arrangement i påsken. I annoncen er der lagt vægt på at levere et enkelt og overskueligt design, der beskriver de forskellige hustyper, samt få “Skagen stemningen” med ind i annoncen.

Web design

Hjemmeside samt skilte design

 

Klinik for fodpleje og fysiurgisk massage fik en enkelt og brugervenlig hjemmeside, i lyse venlige farver.

Sklitningen er ligeledes lavet i passende farver, så hjemmeside og skilte passer sammen og giver et flot helstøbt udtryk.

Illustration

– Plakat design

By plakater – Illustration – plakater

 

Stemningsfyldte plakater eller illustrationer der fortæller en historie. R Stjerne har tegnet stilfulde byplakater passer godt ind i den nordiske indretning. Se flere plakater HER

Design opgave

Skilte design – byskilte

 

Design af byskilte samt orienteringsskilte for Læsø Kommune. Samt idè oplæg til udsmykning ved royalt besøg.

En spændende og anderledes opgave.

Logo design

Logo – visuel identitet – branding

Logoet er dit firmas varemærke. Det er vigtigt, at logoet er professionelt og sender de rigtige signaler. R Stjerne har udarbejdet logoer, samt visuel identitet for en lang række virksomheder, blandt andre:

Erhvervsnetværk Morgenfruerne
Læsø Forsyning
Hummerens hus
NBE Production

 

Eksempler på kunder:

+ 15 år med grafisk design og kreativitet

 

R Stjerne udfører opgaver for en lang række af kunder. Fra design af identitet hos iværksættere til freelance opgaver for større veletablerede virksomheder.

 

Kunde udtalelser

Jeg har gennem min virksomhed Læsø Grafik, og gennem samarbejder på flere områder inden for den grafiske branche med R Stjerne, gennem flere år kendt til Rikke Stjernes brede palet af nytænkende ideer med, og om nytænkning af farver og udtryksmåder inden for den grafiske branche. Dette samarbejde har mest gjort sig gældende for min del, som leverandør til R Stjerne af tryksager og forskellige former for facadeskilte og autodekoration, samt tillige tryk af en spændende serie A-3 posters med spændende og let genkendelige motiver fra flere nordjyske byer.

Som sådan, og på denne måde har jeg jo ikke kunnet undgå se de mange spændende forskelligheder og nye ideer, der springer frem af Rikke Stjernes grafiske hænder!

Jeg var derfor slet ikke i tvivl om, da jeg for knapt et par år siden tog mig sammen til at opgradere min egen meget forældede hjemmeside, at det var en opgave jeg trygt kunne overlade til Rikke Stjerne! Vi holdt et par møder om, hvad Rikke skulle bruge af værktøjer fra min side leveret til opgaven, og jeg kan kun udtrykke min store tilfredshed med resultatet af www.erhvervs-centrum.dk`s nuværende udtryksform.
Der er kommet orden i segmenteringen i fanerne, til glæde og gavn for den oplysningssøgende på siden, og de forskellige faner i den arkitektoniske opstilling af min nye hjemmeside, overlader efter min egen mening ingen ubesvarede tvivlsspørgsmål til den besøgende gæst på hjemmesiden!

Flot arbejde og godt gået, Tak for det!
Så jeg kan kun anbefale at ta’ en snak med Rikke Stjerne om din nye hjemmeside, eller om opgradering af din eksisterende side.

Med venlig hilsen
Læsø Erhvervs- & Iværksætter Centrum og Læsø GrafikProduktion
Erik Boye Larsen

Kunde udtalelser

processen med at starte mit firma op, kom jeg til en meget vigtig del, nemlig mit logo. Jeg havde en idé om, at jeg ville have et logo der skulle skille sig ud, men som samtidig var meget enkelt. Mere vidste jeg ikke…
Rikke forstod ret hurtigt mine idéer, selv om de var tydligere i mit hovede..end i mine ord. Slutresultatet har lagt oversteget min fantasi. Der hvor vi endte, var ikke i mine tanker inden vi gik i gang. Det er dét en kreativ proces kan, og jeg elsker den udvikling hvor jeg kan mærke, at den ikke helt rammer plet, og så lige pludselig …..Bang.. så er den der… så føles det helt rigtigt i maven… Jeg er meget taknemmelig og stolt af mit smukke logo…tak!
Det overblik som Rikke besidder, var en stor hjælp for mig, Jeg var aldrig i tvivl om hvor vi var i processen, og hvor vi var på vej hen.
Jeg har haft kæmpe glæde af Rikkes faglighed. Hendes viden om Emotionelle Kundetyper, har været utrolig givtigt for mig, og har hjulpet mig meget, både ift farver, ordvalg og tekst.
Rikke har stor tålmodighed, og hun er lynhurtig til at give svar retur, og så har hun en ro over sig, som heldigvis smitter.
Jeg er ny som selvstændig, og Rikke er god at sparre med, omkring den spænding og usikkerhed der kan være forbundet med at stå på egne ben.
Jeg har været utrolig glad for samabejdet med Rikke, og hun får naturligvis min varmeste anbefaling. Jeg vil til enhver tid søge hjælp hos Rikke igen.
Kathrine Rasmussen

Ejer, FysMobile

R Stjerne - Grafisk design

 

Grafisk design Nordjylland

Grafiker - Sæby - Frederikshavn - Læsø

 

Rikke Stjerne

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

 

C: 40615822

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne