NBE

REDESIGN LOGO

Logoet her blev lavet under en projektansættelse. Som led i en større visuel forandring fik NBE`s gamle logo nyt og mere tidssvarende udseende. Når et logo skal have nyt live, skal det gøres med stor respekt for det gamle logo. Logoet skal stadig kunne genkendes, bare i en renere og mere moderne form.

Hos NBE blev det gjort ved at skifte skrifttypen ud med en der er mere enkelt, tagline og navn blev rykket sammen på en linie. Illustrationen i logoet, blev bibeholdt men arbejdet med så den begynder i navnet og ender i tagline, hvilket giver en god sammenhørighed.

Under projektet blev der også lavet ny hjemmeside, brevpapir, produktark, annoncer, messestand mv.

NBE Production A/S

Rikke har været ansat på en tidsbegrænset kontrakt med henblik på at udarbejde ny grafisk NBE profil – herunder grafisk opbygning af en helt ny NBE hjemmeside. Rikke har et godt øje for at kombinere virksomhedens budskaber med det grafiske design og dermed skabe den helhed der skal kendetegne vores virksomhedsprofil. Hun er kreativ og åben for input fra såvel ledelse som kolleger. I den 8 måneders periode hos NBE var Rikke en positiv og vellidt kollega. Vi anvender stadig Rikke i forbindelse med ad hoc opgaver og jeg kan derfor give Rikke mine bedste anbefalinger.

Jesper Krøger Lemme

Direktør, NBE Production A/S

R Stjerne - Grafisk design

 

Grafisk design Nordjylland

Grafiker - Sæby - Frederikshavn - Læsø

 

Rikke Stjerne

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

 

C: 40615822

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne