GRAFISK DESIGN

Skilt

Klinik for fodpleje og fysiurgisk massage, klinikken skulle gennemgå et generationsskifte. I den forbindelse var der ønske om at modernisere hjemmeside samt skiltning.

Her er det skilt ved parkeringsplads. Skiltet giver synlighed til klinikken og viser samtidig et udpluk af behandlinger, samt giver en god stemning til de besøgende.

Skiltet er lavet i et holdbart materiale, der kan modstå sol og vind.

Udover skiltet er har R Stjerne også lavet facadeskilt samt ny hjemmeside.

HJEMMESIDE

 

Hjemmesiden er lige som skiltene i et lyst og venligt design, med en god brugerflade, hvor det er nemt for kunden at se de forskellige behandlinger og booke online.

 

Klinik for fodpleje og fysiurgisk massage

Jeg har brugt Rikke Stjerne til at lave min hjemmeside og skilte til butiksfacade og ved parkeringsplads.

Rikke har mine allervarmeste anbefalinger. Hun er behagelig, rolig og særdeles punktlig. Hun kommer altid til tiden og overholder vores aftaler. Samarbejdet har været en sand fornøjelse hele vejen igennem. Rikke tjekker efter og sørger for at holde styr på alle de små finurlige detaljer. Samtidig forklarer hun de tekniske ting, så de er til at forstå for enhver uden teknisk indsigt. Rikke er hurtig til at melde tilbage med gode idéer og kreative løsninger. Hun sidder altid klar på mail og telefon, og hun er hurtig til at besvare de mange spørgsmål, der opstår i løbet af processen. Hun tager sig god tid til at lytte og forstå kundens individuelle behov og går engageret, dedikeret og professionelt til opgaven. Rikke har været dygtig til at finde super gode og kreative løsninger, der passer til mine behov. Hun er hjælpsom, effektiv, pligtopfyldende, flittig og tålmodig. Hun leverer gennemarbejdede resultater, og hun er først tilfreds, når kunden er tilfreds. Jeg har følt mig helt tryg ved at overlade opgaverne i Rikkes hænder, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg er helt sikker på, at jeg vil bruge Rikke igen, når jeg har nye opgaver.

Med venlig hilsen

Jeanette vilsen

Ejer, Klinik for fodpleje og fysiurgisk massage

R Stjerne - Grafisk design

 

Grafisk design Nordjylland

Grafiker - Sæby - Frederikshavn - Læsø

 

Rikke Stjerne

Frederikshavnsvej 128

9900 Frederikshavn

T: 2182 9972

M: rikke@r-stjerne.dk

 

C: 40615822

W: r-stjerne.dk

Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser webshop

So Me

 

Følg R Stjerne

 

Følg mig, ideer, tanker og arbejde.

 

 

Den kunstneriske R Stjerne