Beskrivelse
“Havet som spisekammer” – Fiskerkonens opskrifter
“Havet som spisekammer” er en kogebog skrevet af fiskerkone og “fiskefluencer” Rikke Stjerne. Bogen tager dig med på en rejse af fantastiske smage og smukke billeder i et af Danmarks ældste erhverv. Med enkle og uforglemmelige retter fra havets spisekammer, formår “Fiskerkonen” at frembringe kulinariske kunstværker.
Denne bog skiller sig ud fra andre kogebøger ved at forene fiskeriets rå og autentiske verden med madens forfinede og forførende verden, godt krydret med fortællinger fra havet. Lad dig lokke af havets magi, og nyd en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.
Bogen sendes med BRING eller DAO til nærmeste pakkeshop
Uddrag
“Min mission er, at gøre det nemmere at få fisk og skaldyr ind i hverdagen ved at inspirere med nemme retter og vejlede i brugen af alternative fiskearter, så det at vælge fisk bliver mere spændende, lettere, men også billigere og mere bæredygtigt. Det er også et kærligt opråb om, at vi skal passe på de gode danske råvarer, som vi er omgivet af.
Mange forbinder fisk med nytårstorsken, fiskefileten og sildemaden fra julefrokosten. Det er synd og skam kun at nyde fisk til højtider. Fisk er enormt nemt at tilberede, kræver ofte få råvarer, det er fyldt med smag, det er sundt, og så er det en bæredygtig proteinkilde. Vi skal passe på havet, og det liv, der lever under havoverfladen, derfor er bogen her fyldt med ideer til, hvordan man får mest ud af de gode råvarer og vælger dem med omtanke.
Ud over at lave en masser god mad, så har jeg været omkring de danske havne til en snak med nogle af de ildsjæle, der arbejder med fiskeriet hver dag, til en snak om passionen for at arbejde med havet og havets råvarer.”
Velkommen til en verden under havets overflade, jeg lover her er fyldt med smag!